Bulut Tatlısı Tarifi:
MALZEMELER
- 
2 yumurta beyazı 
- 
4 yemek kaşığı pudra şekeri 
- 
1 çay kaşığı vanilin (isteğe bağlı) 
YAPILIŞI
- 
Yumurta beyazlarını cam bir kapta köpük köpük olana kadar mikserle çırpın. 
- 
Köpük kıvamına gelince, azar azar pudra şekerini ilave edin. Parlak ve sert tepecikler oluşana kadar çırpmaya devam edin. 
- 
Vanilini de ekleyip son bir kez karıştırdıktan sonra karışımı küçük tepecikler halinde yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 
- 
Önceden ısıtılmış 100°C fırında yaklaşık 60 dakika pişirin. Dışı kıtır, içi pamuk gibi bir tatlı sizi bekliyor! 
Afiyet olsun!


 
			 
			